Hej!

Jag är en nyfiken, glad och mycket social tjej som älskar att fotografera, rida, segla och umgås med min familj(man och två döttrar).

När jag var 39 år fick jag uppleva min flickdröm, lära mig rida. Då jag var allergisk mot pälsdjur  när jag var liten var det omöjligt att umgås med hästar och jag fick drömma om att rida på gröna ängar.

I vuxen ålder försvann allergin och gjorde det möjligt för mig att börja rida och jag har nu haft glädjen att dela denna hobby med mina döttrar under fler års tid. 

Mitt stora fotointresse började i samband med att jag och döttrarna började rida. Jag började fotografera döttrarna när dem red för att kunna visa bilder för min man och sedan var jag fast i fotograferandet.

Sedan några år tillbaka driver jag nu Fotograf Ingela Claesson jämte mitt ordinarie arbete på Ericsson AB. Jag fylls med energi och glädje när jag får träffa underbara människor och skapa bilder med färg och känsla. Jag älskar att föreviga ögonblick.

Jag har mycket energi och glädje som jag mer än gärna delar med mig av. Jag älskar att komponera bilder och få fram känslor som kan ge minnen för livet.

Varma hälsningar

 

Ingela