(fr om 1 jan 2019)
FOTOPAKET

“MINIMINI” 700:-
ca 30 minuters fotografering, inklusive 4 högupplösta digitala bilder

“MINI” 1200:-
ca 45 minuters fotografering, inklusive 10 högupplösta digitala bilder

“MEDIUM” 1400:-
ca 1 timmes fotografering, inklusive 15 högupplösta digitala bilder

“LARGE” 1800:-
ca två timmars fotografering, inklusive 30 högupplösta digitala bilder

I priset ingår efterbearbetning av exponering, kontrast, färg mm.

FÖRETAGFOTOGRAFERING
Jag hälper gärna företag med bilder till hemsidor eller broschyrer. Jag kan även sätta upp hemsidor och bloggar i WordPress. Kontakta mig för offert.

Reseersättning:
Reseersättning tillkommer på priserna på bildpaketen. Resekostnad: 30 kr mil . Jag utgår från Kållered, Mölndal.

Extra bilder?
Vill du köpa till fler bilder så kostar varje bild 100 kr.

Betalning:
Fotograferingar betalas via faktura efter genomförd fotografering innan leveransen av bilderna. Från och med det datum betalningen är gjord så är målet att bildleveranser sker inom 2 veckor

Inför fotograferingen
Vilka kläder skall jag välja? Mitt tips är att ta med enfärgade kläder, gärna flera olika ombyten. Undvik kläder med text och/eller stora logos. Nyfödda och små bebisar gör sig mycket bra utan några kläder alls. Välj den klädstil DU vill ha på dina bilder!
Vilken tid passar bäst att fotograferas? Ljuset är som bäst tidig morgon eller tidig kväll(ca 2-3 timmar efter/innan solen gått upp/ner.

Bokning/Avbokning
Bokningen är bindande. Om du blir sjuk så ringer du och vi kommer överens om en ny tid för er. Skulle det vara så dåligt väder dagen vid fotograferingstillfället att vi är överens och anser att det stör fotograferingen, får vi boka en annan . Om jag skulle bli
sjuk: ringer jag dig och vi kommer överens om ny tid.

Efter fotograferingen
Några dagar efter fotograferingen skickar jag er en länk till Dropbox där ni i lugn och ro kan välja ut vilka bilder ni vill köpa. När ni valt era bilder meddelar ni mig och jag färdigställer era bilder, och dem levereras  till den Dropboxmapp som ni fick provbilderna i. Jag säkerhetskopierar era bilder och det går utmärkt att återkomma senare för fler beställningar (ett år efter fototillfället).

Jag levererar även en uppsättning bilder i ett mindre format för att använda om ni vill publicera bilder på internet. OBS bilderna får inte ändras, redigeras om eller beskäras utan får endast publiceras i det format och utseende de levereras. Annars får ni mer än gärna dela med er av era bilder så era vänner nära och kära får njuta av dem. Jag som fotograf äger fortfarande upphovsrätten på bilden/bilderna Ni köper! Ni köper endast en kopia av bilden, vidare försäljning eller redigering får ej ske. Jag förbehåller mig rätten att visa era bilder på min hemsida och i annan marknadsföring om inte annat är överenskommet.

Om ni vill beställa förstoringar och fotoprodukter rekommenderar jag er labbet www.crimson.se. När ni beställer därifrån får ni fina utskrifter med bra kvalité. OBS kryssa i rutan ”RÖR INTE MIN BILD” då ni beställer från Crimson, annars riskerar ni få en autokorrigering (som de flesta lågprislabb gör) på er färdigredigerade bild och resultatet blir inte bra.