Bröllop

Planerar ni att gifta er? Grattis!

Bröllopsdagen är en av livets största händelse. Jag hjälper er att skapa minnen från er stora dag. Ni kan välja att boka mig några timmar eller en hel dag.

Se mina paket här

 

Porträtt

Fotopaket

"SMALL" 1500:-
ca 45 minuters fotografering, inklusive 10 högupplösta digitala bilder

"MEDIUM" 1800:-
ca 1 timmes fotografering, inklusive 15 högupplösta digitala bilder

"LARGE" 2300:-
ca 1 1/2 timmars fotografering, inklusive 30 högupplösta digitala bilder

Se min porträttportfolio

Hästar

Fotopaket

"SMALL" 1500:-
ca 45 minuters fotografering, inklusive 10 högupplösta digitala bilder

"MEDIUM" 1800:-
ca 1 timmes fotografering, inklusive 15 högupplösta digitala bilder

"LARGE" 2300:-
ca 1 1/2 timmars fotografering, inklusive 30 högupplösta digitala bilder

Se min hästportfolio

"Vi är så otroligt glada att vi anlitade Ingela som vår bröllopsfotograf! Vi är så himla nöjda med såväl porträttbilder och gruppfoton! Så himla trevlig, lugn och behaglig att arbeta med och vi kände oss väldigt bekväma. Hon fick barnen att skratta trots att dom frös och var trötta. Utan att vi knappt märkte av henne i kyrkan hade hon fångat många fina små ögonblick. Bilderna är ovärderliga. Bilderna som gör att vi kommer minnas den största dagen i våra liv. Det var första gången vi träffade Ingela och det kommer inte vara den sista gången❤"
Jennie & Conny
"Världens bästa fotograf Ingela! Även om modeller inte känner sig bekväma framför kameran så fick du oss att slappna av ️ Sååå nöjd"
Seija
"Ingela tack för alla fantastiska bilder! Du är så påhittig och har så många idéer för att ta de bästa bilderna. Du fick oss att känna oss bekväma direkt och så många roliga stunder med dig hela dagen. Bästa fotografen!"

Emma och Christian

"Ingela vilka fantastiska bilder du tar! De är magiska! Jag älskar dem alla! ❤"
Caroline 

Vanliga frågor

Hur går bokningen till?
Maila mig på foto@ingelaclaesson.se med dina önskemål så återkommer jag till er snarast med förslag på en tid. Fotograferingen sker utomhus då jag uteslutande fotografera i det vackra naturliga ljuset. Vid mycket dåligt väder eller sjukdom bokar vi om till ett nytt datum. För bokning av bröllopsfotografering läs mer här.
Var sker fotograferingen?
Det naturliga ljuset är så vackert och därför är det det ljuset jag föredrar och vill använda. Tillsammans bestämmer vi en fin plats för fotograferingen. I en trädgård, vid havet, på en äng eller på en strand. Kanske har du ett favoritställe som vi träffas vid?
Vad skall man ha på sig?
Det viktigaste är att ni har på er kläder som ni trivs i. Är ni en familj så är det fint om ni försöker samordna så att ni har kläder i samma färgton. Undvik många olika och stora  mönster och helt svart.
Rådfråga mig gärna.
Vad händer efter fotograferingen?
Senast 14 dagar efter fotograferingen får ni en inbjudan till ett personigt onlinegalleri där ni kan göra era val av bilder. När ni har gjort era val påbörjar jag den slutliga redigeringen och därefter skickas bilderna till er via en webbtjänst - Wetransfer. Ni får alla bilderna både i högupplösta filer och för webb. Leverans av bilderna sker senast 2 veckor efter era val. Längre leveranstid gäller för mina bröllopspaket.
Hur får man använda mina bilder?
De levererade bildfilerna får ni använda för att t ex framkalla förstoringar eller göra fotoböcker mm i hur många exemplar ni önskar. Ni får gärna publicera bilderna på era sociala medier men glöm inte att skriva ut mitt namn och/eller taggar mig. Jag publicerar gärna bilderna på mina sociala medier eller i annan marknadsföring men känner ni er inte bekväma att jag gör det så kan ni meddela mig.
Hur betalar jag för fotograferingen och bilderna?
Fotograferingar betalas via faktura efter genomförd fotografering i samband med leverans av bilderna. Vid bokning av något av mina bröllopspaket betalas en bokningsavgift på 25% som efter genoförd bröllopsfotografering dras av från paketpriset.