Letar ni bröllopsfotograf?

Då kanske jag passar just er
Jag älskar att fotografera bröllop för alla är ju så otroligt glada och lyckliga.
Jag brukar få människor att slappna av med min glada och sociala personlighet men också genom att vara avslappnad, stresstålig och engagerad.
Jag kommer att guida och instruera er genom fotograferingen, men även fånga dem spontana härliga fotona under er dag.

I mina bröllopspaket Diamant, Guld och Silver ingår en valfri parfotografering som är ett perfekt tillfälle för oss att lära känna varandra, och för er att få träna på lite olika fotoposer. Detta kommer att göra att ni känner er mer avslappnade på er bröllopsdag.

Jag vill skapa minnen till er så när ni sisådär 50 år senare sitter och tittar på bilderna, så kommer ni att uppleva er bröllopsdag igen fast med lite gråare hår och lite fler rynkor.
Jag ser fram emot att få höra av från er
Varma hälsningar
Ingela
Bröllopsfotograf

Information

Bokning
Gillar ni mina bilder och känner att jag är rätt fotograf för ert bröllop, då mailar ni mig på foto@ingelaclaesson.se.
Ange datum och plats för vigseln och vilket paket ni önskar så återkommer jag så snart jag kan till er.
Betalning
För att garantera ert datum betalar ni 25% av paketpriset i bokningsavgift via den faktura som jag skickar till er via e-post. Samtidigt skickar jag er även ett bröllopsavtal för signering. Resterande betalning sker efter er bröllopsdag då ni också får en faktura via e-post.
Planeringsmöte
Några månader innan bröllopsdagen kommer jag att kontakta er för då är det dax för ett planeringsmöte. Vi ses över en fika eller så träffas vi via en länk och går igenom ert schema för er bröllopsdag.
Leverans
Efter ca 4-6 veckor kommer ni att få ett mail med en länk till ert egna webbgalleri där alla utvalda bilder från er dag kommer att finnas. Detta galleri kan ni enkelt dela med era familjer och vänner. Samma dag kommer jag att skicka alla era bilder med e-post, högupplösta och för webb, via WeTransfer. Ni får ett mail från We Ttransfer med en länk som ni klickar på för att enkelt ladda ner alla era bilder på en gång till er dator.
Användningsrätt
Jag använder mig av "Fri användningsrätt" vilket innebär att ni får använda mina foto för utskrift och förstoringar hur ni vill. Jag använder gärna era foton på min hemsida och sociala medier men har ni andra önskemål så kommer vi överrens om det. Ni får också dela bilderna på sociala medier om mitt namn anges.
"Vi är så otroligt glada att vi anlitade Ingela som vår bröllopsfotograf! Vi är så himla nöjda med såväl porträttbilder och gruppfoton!
Så himla trevlig, lugn och behaglig att arbeta med och vi kände oss väldigt bekväma. Hon fick barnen att skratta trots att dom frös och var trötta.

Utan att vi knappt märkte av henne i kyrkan hade hon fångat många fina små ögonblick. Bilderna är ovärderliga. Bilderna som gör att vi kommer minnas den största dagen i våra liv. Det var första gången vi träffade Ingela och det kommer inte vara den sista gången❤"

Jennie & Conny

 

Bröllopsfotografering med getter i sommarhage